Despre mine

... câteva cuvinte despre mine ...

Am urmat cursurile unei facultăți cu profil economic. Cariera ulterioară s-a dovedit a-mi fi pe plac o perioadă de timp, chiar dacă mediul era unul competitiv și pe alocuri rigid, unde creativitatea, curiozitatea și deschiderea către nou sunt valori ce nu-și au locul. Pentru că am amintit de competitivitate, amintesc și de succes și, așa cum îl înțeleg eu, recunosc că “l-am întâlnit” în această profesie, fapt ce m-a făcut să fiu mândră de rezultatele muncii mele. În 2010 am ales să dau viață unui vis de demult. Fără a pierde mult timp, m-am înscris la Facultatea de Psihologie din cadrul Universității din București, iar din acest punct toate cele ce au urmat au decurs firesc.

... acum sunt psihoterapeut ...

iar cursurile de formare și de specializare din țară și din străînătate, participările la workshop-uri, congrese și conferințe naționale și internaționale mi-au oferit, pe lângă specialitatea ce acoperă o arie extinsă, cunoștințe ce mă ajută în cabinet atunci când lucrez cu diversitatea traumei. Astfel am ajuns să urmez cursurile de pregătire în Somatic Experiencing®, o metodă psiho-biologică dezvoltată de Dr. Peter Levine, eficientă pentru identificarea și prelucrarea traumelor fizice și emoționale, a tulburării de stres posttraumatic și a consecințelor acestora.

Din 2017 sunt organizator și reprezentant Somatic Experiencing® în România, și am devenit Președintă și Fondatoare a Asociației „Pași către tine” care își propune să îi sprijine pe cei care solicită asistență psihologică, oferind intervenții adaptate fiecărui caz. Organizăm cursuri de pregătire pentru specialiștii care doresc să înțeleagă problemele legate de stresul post-traumatic și consecințele acestuia, promovează o nouă abordare a vindecării traumelor psihice și creșterea rezistenței.

Sunt membru afiliat în mai multe organizații naționale și internaționale și doresc să promovez ceea ce am învățat pentru că viețile oamenilor să devină mai bune, mai liniștite și mai împlinite pe termen lung.

A fost important pentru mine să îmi definesc ceea ce vreau, încotro să mă îndrept și m-am ținut de acest reper în luarea deciziilor. Pasiunea pentru învățare și toate calificările obținute au contribuit la dezvoltarea mea, iar în prezent m-am specializat în lucrul cu trauma și relațiile abuzive, violența în familie, abuzul fizic și sexual.
Am cunoscut oameni care au devenit modele pentru propria mea dezvoltare astfel că în anul 2020 am pus bazele unui concept Somatic Personal Development® , dedicat celor care doresc să se specializeze în lucrul cu relațiile abuzive, violența domestică, abuzul fizic și sexual, program în care prăpastia între ceea ce învățăm teoretic și ceea ce facem practic, nu există. Pe acest drum sunt împreună cu Neli Motoc și Carmen Matei. Sub acest concept propunem webinarii, grupuri terapeutice și evenimente pentru femei, motivația acestora fiind dorința de a oferi acces către informația sănătoasă într-un spațiu sigur și conțînător atât de necesar vindecării emoționale.

0+
Sesiuni de training
0+
Ateliere de lucru
100+
Clienți mulțumiți