Câteva cuvinte

sml-pro-140-1-1713994565-1305220061
focus

…despre mine

Am urmat cursurile unei facultăți cu profil economic. Cariera ulterioară s-a dovedit a-mi fi pe plac o perioadă de timp, chiar dacă mediul era unul competitiv și pe alocuri rigid, unde creativitatea, curiozitatea și deschiderea către nou sunt valori ce nu-și au locul. Pentru că am amintit de competitivitate, amintesc și de succes și, așa cum îl înțeleg eu, recunosc că “l-am întâlnit” în această profesie, fapt ce m-a făcut să fiu mândră de rezultatele muncii mele. În 2010 am ales să dau viață unui vis de demult. Fără a pierde mult timp, m-am înscris la Facultatea de Psihologie din cadrul Universității din București, iar din acest punct toate cele ce au urmat au decurs firesc.

Acum sunt psihoterapeut…

iar cursurile de formare și de specializare din țară și din străinătate, participările la workshop-uri, congrese și conferințe naționale și internaționale mi-au oferit, pe lângă specialitatea ce acoperă o arie extinsă, cunoștințe ce mă ajută în cabinet atunci când lucrez cu diversitatea traumei. Astfel am ajuns să urmez cursurile de pregătire în Somatic Experiencing®, o metodă psiho-biologică dezvoltată de Dr. Peter Levine, eficientă pentru identificarea și prelucrarea traumelor fizice și emoționale, a tulburării de stres posttraumatic și a consecințelor acestora.

Sunt membru afiliat în mai multe organizații naționale și internaționale și doresc să promovez ceea ce am învățat pentru ca viețile oamenilor să devină mai bune, mai liniștite și mai împlinite pe termen lung.

fn
0
Sesiuni de Training
0
Clienți mulțumiți
0
Ateliere de lucru
Sub acest concept propun webinarii, grupuri terapeutice și evenimente pentru femei, motivația acestora fiind dorința de a oferi acces către informația sănătoasă într-un spațiu sigur și conținător atât de necesar vindecării emoționale și coporale.

Mi-ar plăcea să te pot ajuta cu:


Te-ar putea interesa și